Fuglehundens Verden
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

Velkommen til Fuglehundens Verden!

Vi skiller oss ut ved at instruktørene våre både har formell utdanning som instruktører, men også at de kun driver med fuglehund - og ingenting annet.  Dette, sammen med et brennende engasjement, gjør at vi føler oss trygge på at du vil bli fornøyd etter et besøk hos oss

Vi holder til på Kløfta, like nord for Oslo

Her holder vi kurs hele året. Vi har også butikk på Kløfta med ulike produkter som brukes på jakt og trening. 

Bak selskapet står Jon Georg Hov, som har mange års erfaring med fuglehund – både som instruktør og på jaktprøvearenaen.

Fuglehundens Verden har utarbeidet den offisielle instruktørutdanningen fase 1 og fase 2 til FKF (fuglehundklubbenes forbund) i Norge.  

 

Jon Georg Hov (BSc ABT) 

Praktisk kompetanse

Jon Georg har jobbet som fuglehundinstruktør ved andre fuglehundsentre i en årrekke før han startet Fuglehundens Verden. Blant annet hos Fuglehundskolen i Heggedal, hvor han jobbet som kursansvarlig. Interessen for hund fikk han tidlig - han har faktisk aldri jobbet med noe annet enn hund. Jon Georg har jobbet som instruktør for alle typer hunderaser, men alltid med en spesiell interesse for fuglehunder. Jon Georg er også en ivrig jaktprøvedeltaker med sine egne hunder , og har således både solid felterfaring og egne resultater å vise til.

Formell kompetanse

Jon Georg har en formell utdanning ved Center for dyreterapi og Etologisk institutt i Danmark, hvor han etter tre års utdanning tilegnet seg graden Bachelor of Sciences in Animal Behaviour (BSc ABT) og Examined Animal Behaviour Counselor (Exam ABC). Denne utdanningen er godkjent av PETbc i England.

Jon Georg holder seg stadig oppdatert på fagkunnskap innen hund ved å delta på ulike seminarer. Han er også en anerkjent artikkelforfatter innenfor fuglehund.

 

Thomas Pettersen

Thomas er en allsidig jeger og hundemann. Han jobber som instruktør på de fleste av våre kurs og jobber også med dressuropplæring både med generell lydighet og trening i fjellet.

Han har for tiden irsksetter og gordonsetter som han jakter og deltar på jaktprøver med.

 

Dina Marie Fiskvik 

Dina har utdanning fra Fuglehundnes Verden og jobber som instruktør på alle våre kurs. Dina er også en ivrig jeger og jaktprøvedeltaker. 

 

Trykk ENTER for å søke