Fuglehundens Verden
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Betaling

Hos oss kan du betale kurs og varer med kredittkort, faktura eller ved hjelp av avbetaling. Vi bruker disse betalingsformidlerne: 

Nets (tidligere BBS) er blant de største virksomhetene i Nord-Europa på markedet for betalingskort, betalingsløsninger og informasjonsutveksling. 

Nets sin løsning gjør at du enkelt kan bruke Visa eller Mastercard når du skal betale. Du trenger kun å oppgi kredittkortnummer, utløpsdato og verifiseringskode (CVV2). Ingen informasjon blir lagret og all informasjon mellom deg og Nets er kryptert og transaksjoner skjer på en sikker server hos Nets. 

Les mer hos Nets

Klarna faktura: Kjøp nå - betal etter levering

Når du betaler via Klarna faktura handler du trygt og enkelt. Du trenger aldri å oppgi kortinformasjon og du betaler alltid etter at du har mottatt varene dine.

Få alltid varen hjem før du betaler

Alltid 14 dagers betalingsfrist

Du behøver aldri å oppgi kortinformasjon

14 dagers angrerett i henhold til angrerettloven*

Du kan laste ned fakturaen din på klarna.no

Mulighet for delbetalinger

Et fakturagebyr på 39,- kr tilkommer per kjøp. Hvis betaling unnlates legges det til et purregebyr på 64,00 kr og en forsinkelsesrente på 9,50 %. Når du velger Klarna som betalingsløsning kan det foretas en kredittsjekk. Dersom kredittsjekk foretas vil et gjenpartsbrev bli sendt til din epost.

Personopplysninger behandles i henhold til gjeldende lovverk. Klarna håndterer personopplysninger for å utføre kundeanalyser, identifikasjoner, kredittvurderinger og markedsføring. Ditt personnummer er også ditt kundenummer hos Klarna.

* Gjelder ikke for varer og tjenester som f.eks. kurst og spesialanpassede varer.

 

Klarna konto: Delbetaling fra 95 kr per måned!

Vær oppmerksom på at når du velger delbetaling i forbindelse med ditt kjøp er dette et tilbud om delbetaling. Den faktiske kontoavtalen inngås senere i forbindelse med at kontoavtalen sendes til din folkeregistrerte adresse.

Dette er betalingsmåten for deg som selv vil bestemme hvor mye du ønsker å betale hver måned. Du får alltid varene dine hjem før du betaler, og du får også mulighet til å samle alle dine delbetalingskjøp på en og samme konto. Det betyr kun en faktura uansett antall kjøp med Klarna konto i de butikker vi samarbeider med.

Få alltid hjem varen før du betaler

Betal fra 95 kr i mnd. eller 1/24 av totalbeløpet

Du behøver aldri å oppgi kortinformasjon

Alle kjøpene dine samles på en konto og dermed på en og samme faktura

Kjøp nå - betal i slutten av neste måned

Ett fakturagebyr på 45 kr uansett antall kjøp

Du kan når som helst betale hele beløpet

Ved for eksempel et kjøp på 10000 kr med Klarna konto basisvilkår tilkommer det ingen etableringsgebyr. Årsrenten er 22 % hvilket utgjør en effektiv rente på 36,12 %. Prisen på kredittkjøpet er 11771 kr med 12 delbetalinger på 981 kr stk. Eksempelet forutsetter at delbetalingen pågår over 12 måneder. Vær oppmerksom på at minimumsbeløp per måned på produktnivå ikke er det samme som for kontoen i sin helhet. Det er alltid minimum 95 kr per måned.

Når du velger Klarna som betalingsløsning kan det foretas en kredittsjekk. Dersom kredittsjekk foretas vil et gjenpartsbrev bli sendt til din epost. Personopplysninger behandles i henhold til gjeldende lovver

Klarna håndterer personopplysninger for å utføre kundeanalyser, identifikasjoner, kredittvurderinger og markedsføring. Ditt fødselsnummer er også ditt kundenummer hos Klarna. Dersom du ikke velger å gå inn på kontoavtalen du får sendt til din folkeregistrerte adresse, så gjelder likevel avsnittet om fakturavilkår i de allmenne kontovilkårene, se linken under.

Allmenne vilkår finner du her.

Paypal er en av de aller største tilbyderne av betalingsløsninger på nett, og gjør gjennomføringen av betalingen trygg for både oss og deg.

All informasjon mellom deg og Paypal er kryptert, og transaksjoner skjer på en sikker server. Siden betalingen går gjennom en tredjepart får ikke Fuglehundens Verden tilgang til kort- eller kontoopplysninger, og dermed kan ingen beløp trekkes uten din godkjennelse.

Les mer om PayPal her.

 

Har du spørsmål rundt våre betalingsløsninger? Send oss en e-post til post@fuglehundensverden.no.

Trykk ENTER for å søke